Mašine za savijanje

za Aluminijumske i pvc profile

Najsavremenija mašina za savijanje Aluminijumskih i PVC profila na svetu poseduje upravljačke 3D kamere i bezbednosnu 3D kameru koje omogućuju automatsko upravljanje, automatsku kontrolu i bezbedan rad na mašini!

MODELI

MODEL XS

TIM-MACHINE

MODEL XS

Model XS je namenjen za savijanje standardnih Aluminijumskih i PVC profila čije se dimenzije profila kreću u rasponu od 10 do 120 mm za visinu profila i od 10 do 60 mm za širinu profila. Model XS ima ojačanu konstrukciju za dve zadnje osovine i poseduje ukupno tri standardna motorreduktora snage (5,5 KW+2,2 Kw+2,2Kw). Model XS na sve tri osovine ima ukupnu vučnu silu od 2.453 Nm. Model XS se najviše koristi za savijanje Aluminijumskih i PVC profila koji se koriste u industriji vrata i prozora kao i u Led industriji. Model XS može da savija sve vrste štokova, krila prozora, T-profila, širokih krila vrata do 100 mm širine, različite vrste lajsni kao i manje aluminijumske fasadne profile visine do 120 mm. Model XS je pogodan za savijanje čeličnih profila čije se dimenzije profila kreću u rasponu od 10 do 50 mm.

MODEL S

TIM-MACHINE

MODEL S

Model S je namenjen za savijanje Aluminijumskih i PVC profila čije se dimenzije profila kreću u rasponu od 10 do 240 mm za visinu profila i od 10 do 100 mm za širinu profila. Model S ima ojačanu konstrukciju za sve tri osovine i poseduje ukupno četiri standardna motorreduktora snage (3 Kw+3 Kw+2,2 Kw+2,2Kw). Model S na sve tri osovine ima ukupnu vučnu silu od 2.479 Nm. Model S poseduje dodatna metalna ojačanja na krajevima svih osovina što omogućuje savijanje većih aluminijumskih fasadnih profila, čija se visina profila kreće u rasponu od 120 do 240 mm. Model S je pogodan za savijanje čeličnih profila čije se dimenzije profila kreću u rasponu od 10 do 60 mm.

MODEL M

TIM-MACHINE

MODEL M

Model M je namenjen za savijanje velikih i komplikovanih Aluminijumskih i PVC profila koji zahtevaju veliku vučnu silu na osovinama. Model M je namenjen da savija profile u rasponu od 10 do 240 mm za visinu profila i od 10 do 150 mm za širinu profila. Model M ima značajno ojačanu konstrukciju za sve tri osovine i poseduje ukupno četiri motorreduktora visokih performansi, snage (4Kw+4Kw+3Kw+3Kw). Model M na sve tri osovine ima neverovatno veliku ukupnu vučnu silu od 7.591 Nm. Model M poseduje dodatna metalna ojačanja na krajevima svih osovina što omogućuje savijanje većih aluminijumskih fasadnih profila, čija se visina profila kreće u rasponu od 120 do 240 mm. Model M je pogodan za savijanje čeličnih profila čije se dimenzije profila kreću u rasponu od 10 do 120 mm.